banden waalwijk

Hoe ik mijn Banden Waalwijk vond

Hoe ik mijn Banden Waalwijk vond

Ik was op zoek naar nieuwe banden voor mijn auto. Na een tijdje zoeken op het internet kwam ik uiteindelijk bij Bandenland terecht. Er stond veel informatieve informatie op de website en dit heb ik rustig doorgelezen. Op de website was ook een prijzenlijst te vinden. Hierin stonden verschillende maten van autobanden met een A-merk en B-merk prijs erbij. Onder het kopje Banden stond veel informatie over de bandenspanning en het profiel van een band. Uiteindelijk heb ik besloten om langs een van de filialen van Bandenland te gaan voor mijn Banden Waalwijk.

 

Persoonlijke ervaring over dit bedrijf

Ik ben langsgegaan bij het filiaal in Waalwijk. Ik werd vriendelijk ontvangen en werd geholpen door een goede verkoper. De medewerker gaf mij informatie over alle type banden die zij in het assortiment hadden. Zo werd mij verteld over nieuwe banden, maar ook over gebruikte banden. Nieuwe banden hebben een profieldiepte van 8 mm en bij gebruikte banden varieert dat van 5 tot 7 mm profieldiepte. Uiteindelijk heb ik besloten om voor gebruikte banden te gaan, dat sprak mij erg aan. Mijn mening is dus door hulp van het personeel van Bandenland veranderd. Ik ben erg tevreden over de medewerkers van Bandenland en ik zal zeker vaker terugkomen voor mijn Banden Waalwijk!

Meer informatie over de luchtband vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *