apk Dordrecht

Op zoek naar een apk Dordrecht? neem dan contact op met Van Driel Autoservice

Bent u op zoek naar apk Dordrecht? Neemt u dan contact op met Van Driel Autoservice. Wat krijgt u als u voor Van Driel Autoservice kiest? U krijgt een professionele keuring op een vaste werkwijze. Mocht er een reparatie nodig zijn aan uw auto stellen wij u gelijk op de hoogte door te bellen naar u. Dan overleggen wij met u of wij het moeten repareren of u dat zelf wilt doen en wat de kosten daarvan zijn zo komt u nooit voor een verrassing te staan bij ons. Naar afloop wordt in het landelijke systeem gezet of uw auto succesvol gekeurd is en u krijgt een keuringsrapport van ons.

Mijn ervaring met Van Driel Autoservice

Mijn ervaring met Van Driel Autoservice is erg positief. Ik had voor 2 weken terug mijn auto kapot en ben toen samen met mijn moeder langs gegaan om te vragen of Van Driel Autoservice de auto voor ons wilt keuren en repareren. Dit heeft Van Driel Autoservice toen erg netjes gedaan voor een zeer scherpe prijs dus ik en mijn moeder zijn erg tevreden over dit bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *